G-4Y5N0TQX37
Élmény kicsiknek és nagyoknak!
9:00 – Érkezés a Harsányi Dűlőbisztróhoz (transzferrel, vagy egyénileg), pálinkás „jóreggelt”, szüret előtti csipegetés (Zempléni tapas tál, helyi termelői alapanyagokból,kovászos kenyér, friss házi limonádé).
A Harsányi Pincészet dűlőinek és szőlőfajtáinak ismertetése, szüreti eligazítás.
10:00 – Indulás a szüret helyszínére (gyalogosan vagy traktor platón).
Élményszüretelés korlátlan furmint fogyasztással.
12:30 – Indulás vissza a Harsányi Dűlőbisztróhoz.
Borkóstolóval egybekötött bőséges ebéd a szorgos szüretelőknek.
Ebéd menü, svédasztalról:
– Szuper omlós fokhagymás sült oldalas
– Zöldfűszeres, töltött csirkecomb
– Hagymás tört burgonya
– Coleslaw saláta
– Desszert: almás és meggyes rétes frissen a sütőből
Ebéd után a szüretelt szőlő feldolgozását követhetjük nyomon pincetúra keretében, pezsgő kóstolással.
Az este szüreti mulatsággal zárul.
Folyamatos transzfert biztosítunk vissza a Retel Vitéz Vendégházhoz.
További részletek hamarosan!
A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében olyan technológiákat használunk, mint például a cookie-k, hogy tároljuk az eszközinformációkat és/vagy hozzáférjünk azokhoz. Ezen technológiákhoz való hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy olyan adatokat dolgozzunk fel ezen az oldalon, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók. A hozzájárulás elmaradása vagy visszavonása hátrányosan befolyásolhat bizonyos funkciókat és funkciókat.