a dűlőbisztró Google értékelései

Ha jól érezte magát nálunk vagy lenne építő jellegű javaslata, úgy segítse munkánkat, értékeljen minket és mondja el véleményét!

5/5
"Wonderful experience. Great & precise selection of dishes to marinade with lovely traditional local wines. New place, established with taste and exceptional service, they cant be more welcoming and professional. This is the place to enjoy food, wines, views and a stunning terrace. We Will definitely come back. Thanks to Harsanyi fir the experience!"
E.B.M.
5/5
"5 tételes borkóstoló + egy finom 2 személyes tál. Eddig nem gondoltam, hogy van annak jelentősége, milyen sorrendben iszom a különböző fajtájú borokat, de most már tudom, hogy nem mindegy. 🙂 A szervírozó kolléga nagyon hozzáértő, minden fajtának elmondta az eredetét és hogy milyen ízekre számítsunk! A kilátás gyönyörű! Pici hátrány, hogy a közvilágítás nincs kiépítve végig, így vissza a szállásra egy darabig a telefon ledfényénél botorkáltunk. Aki szereti a jó borokat, annak érdemes kipróbálni!"
B.Sz.
5/5
"Kedves személyre szabott kiszolgálás! Vegán étkezést követek, ami sok esetben megnehezíti számomra a választást. Végeredményként kivétlesen finomat ettem, legközelebb is ide megyünk! 🙂 Feleségem, testvérem, sógorom is imádta a felszolgált finomságokat és a borkóstolóban szereplő borokat is."
G.F.
5/5
"Ma még a nívójához képest kevésbé ismert új bisztró, csodálatos panorámával a tágabb környékre. Mi csak az italokkal próbálkoztunk egyelőre, de vissza szeretnénk térni kipróbálni az ételeket is. Dózerúton autóval és taxival is megközelíthető."
D.H.
5/5
"Nanyon finom tapasz!!! Szakszerü figyelmes kedves profi személyzet!!!! Kiváló borok!!!"
T.M.
5/5
"Mondhatni kötelező célpont a tengerszem túra során 🙂 Kulturált környezet, és kiszolgálás, nem mellesleg megfizethető finom ételek 🙂 csak ajánlani tudom..."
O.B.
5/5
"Szuper borbisztró,finom borok, finom ételek!"
G.V.
5/5
Nagymamámat vittük el kirándulni hazafele tértünk be kíváncsiságból .Nagyon kedves figyelmes kiszolgálás kellemesen éreztük magunkat isteni ételek köszönjük 🤗További sok sikert kívánunk😗 És ami még nagyon fontos nekünk, szívesen látják a kutyusokat is 🐕🐾
H.A.
5/5
"Igazi kincs ez nekünk,egy minőségi étterem a "világ végén vagy a hegy tetején!?" Kiszolgálás , környezetet és a felszolgált ételek is mind-mind kiválóak. Folyamatosan megújuló változatos étlap,ami igazán ritka! (Borsodban meg főleg..) Kívánom a vezetőségnek,hogy minnèl előbb induljon be a szezon és legyen tele az egész étterem + terasz elégedett vendègsereggel ❤️ mi szeretjük!"
G.F.

Ha jól érezte magát nálunk vagy lenne építő jellegű javaslata, úgy segítse munkánkat, értékeljen minket és mondja el véleményét!

hu_HUHU