- +36 30 183 9253
- info@dulobisztro.hu
- Szerda: 11:00-20:00, Csütörtök: 11:00-20:00, Péntek: 11:00-21:00; Szombat: 10:00-22:00, Vasárnap: 10:00-20:00
RECEPCIÓS MUNKALEHETŐSÉG
Feladatok:
Elvárások:
Előny:
Amit kínálunk:
SZAKÁCS MUNKALEHETŐSÉG
Főbb feladatok, munkák:
– Konyhába érkező áru átvétele, tárolása
– Rendelések tálalása
– Hideg fogások, tálak, zöldségek előkészítése
– Munkaterület és eszközök rendben és tisztán tartása
– Árukészlet nyomon követése, árurendelés
– Pincér software szakszerű használata
– A pincérek munkájának elősegítése
– Mosogatás, mosogatógép üzemeltetése
– Raktározási feladatok támogatása
– A bisztró rendben és tisztán tartása
Az álláshoz tartozó elvárások:
Amit kínálunk:
– Modern és teljesen új munkakörnyezet
– Hosszú távú munkalehetőség
– Versenyképes bérezés
Ha valamelyik hirdetés felkeltette az érdeklődésedet jelentkezz fényképes önéletrajzzal az alábbi email címen: petho.tamas@dulobisztro.hu
További információért érdeklődj a +36 30 101 4891 számon!
Betyár Parti & Szent István napi ballonozás
2 900Ft
Fokhagymás-fehérboros feketekagyló, hozzá VERDEJO AZOÉ, Rueda területéről származó „ üde zöld bor”
3 900Ft
Sült fokhagymás aiolival, „ráncos burgonyával”, tavaszi hagymával, hozzá PROTOS ROBLE (6 hónapos Ribera tölgyfahordós érlelésű vörös bor a Duero folyó mellől)
3 900Ft
Sáfrányos-zöldborsós paellával, hozzá RIOJA BARON DE LEY RESERVA („krémes és vastag” vörösbor Tempranillo szőlőből, Rioja-ról)
2 900Ft
Fahéjas-narancsos gőzölt krémpudding), hozzá SHERRY EAST INDIA SOLERA (édes szeszezett bor tölgyfahordósan, Andalúziából)
18 hónapig szárított sonka, Padron-paprikával, friss kecskesajttal, hozzá CAVA PERELLADA (palackos erjesztésű száraz pezsgő)
Fokhagymás-fehérboros feketekagyló, hozzá VERDEJO AZOÉ, Rueda területéről származó „ üde zöld bor”
Sült fokhagymás aiolival, „ráncos burgonyával”, tavaszi hagymával, hozzá PROTOS ROBLE (6 hónapos Ribera tölgyfahordós érlelésű vörös bor a Duero folyó mellől)
Sáfrányos-zöldborsós paellával, hozzá RIOJA BARON DE LEY RESERVA („krémes és vastag” vörösbor Tempranillo szőlőből, Rioja-ról)
Fahéjas-narancsos gőzölt krémpudding), hozzá SHERRY EAST INDIA SOLERA (édes szeszezett bor tölgyfahordósan, Andalúziából)