Previous slide
Next slide

DŰLŐBISZTRÓ

Minden bort kétség kívül ott a legjobb megkóstolni, ahol készült. Dűlőink ölelése, a Bodrog csobogása, a rigók éneke és a hegyaljai szellők maradandó élménnyé tesznek minden korty bort, ízletesebbé tesznek minden falatot és tartalmasabbá minden beszélgetést! Dűlőbisztrónk a hegyek és völgyek teljes panorámáját belátva igazán varázslatos helyszín. Tökéletes pihenőhelyként szolgál megfáradt túrázóknak, éhes és szomjas kalandoroknak, lelkes borbarátoknak, és kihagyhatatlan úti cél bárkinek, aki igazán át akarja élni Tokaj-hegyalja szellemiségét. Sárospatakon, a Megyer- és a Királyhegy ölelésében, a Tengerszem árnyékában található a tokaji borbirtokok egyik legkülönlegesebbje: a Harsányi Pincészet. A több, mint 13 hektáron elterülő szőlészetünkkel a tokaji hagyományokat a legmodernebb borászati technológiákkal ötvözve már számos nemzetközi elismerést nyertünk el. Organikus és vegán boraink bejárják a világot, borkóstolóink pedig számtalan mosolyt csalnak a minőségi, természetes borok kedvelőinek arcára.

Térjen be hozzánk egy pohár borra, pár finom falatra! Nézze végig hol készítjük borainkat! Kóstolja végig a Harsányi Pincészet palettáját! Vagy csak igyon egy kávét és élvezze a gyönyörű panorámát!

HARSÁNYI PINCÉSZET

A kézművesség nálunk nem csak organikus művelést jelent, hanem a szőlőre való gondos odafigyelést, mindig szem előtt tartva, hogy a bor minősége nagyrészt a szőlőben dől el. Négy dűlőben vannak szőlőterületeink: a Király-hegy, a Kútpatka, a Megyer és a Ciróka. Hiszünk abban, hogy vegyszerek és hozzáadott anyagok nélkül, organikusan művelve a szőlőt és kezelve a bort, a különböző fekvésű és talajszerkezetű dűlők jobban elénk tárják a furmint sokszínűségét, a muskotály kedvességét és a hárslevelű fűszerességét. Tiszteljük a tokaji borvidék hagyományait, ápoljuk családi örökségünket és a modern és minőségi borkészítés mellett köteleztük el magunkat.

Mi szeretünk odafigyelni. Egymásra, másokra, a környezetünkre, a borokra, a természetre és vendégeinkre.

Harsányi pincészet és dűlőbisztró
hu_HUHU