whiskey est kép poszt (1)
December 10-én szombaton 19:00 órától Whiskey bemutatóval várunk a Dűlőbisztróban!
Most belekóstolhattok Skócia, Írország és az Egyesült Államok nagy múltú párlataiba és koktéljaikba!
A prémium italok mellé hozzájuk illő hideg-meleg ízelítőket szolgálunk fel.
A kóstoló sor:
– Manhattan perfect / Canadian Club / Angostura / Sweet és Dry vermutok
– Southern Sour / Southern Comfort / lime / narancs / nádcukor // hozzájuk olivás mix / tapenád falatkával
– Johnnie Walker Black Label de Luxe 12 y.o. // Skót füstölt lazac / kecskesajt / római saláta / kapribogyó / barna vekni
– Makers Mark 8y.o. // füstölt, lassan sült roast beef szeletek / Zempléni érlelt sajt / friss bazsalikom / balzsamecet
– Jameson Masterblender // Gyömbéres garnélák / fokhagymás pirított kenyérkék
– Laphroaig Single Malt // Rozmaringos bárány korona „French Racks” /
Bébirépás pirított zöldségbatonok / héjas burgonya
Az est részvételi díja 14.900.- Ft, mely magába foglalja a kóstolt whiskey-ket (2cl) és a hozzájuk párosított ízelítőket.
 
Kérünk, hogy részvételi szándékod az alábbi számon jelezd számunkra:
+36 30 183 9253
Dulobisztro_sonkahét_etterem (2)

MEJILLONES

2 900Ft
Fokhagymás-fehérboros feketekagyló, hozzá VERDEJO AZOÉ, Rueda területéről származó „ üde zöld bor”

Dulobisztro_sonkahét_etterem (3)

FASZÉNEN SÜLT BÉBICSIRKE

3 900Ft
Sült fokhagymás aiolival, „ráncos burgonyával”, tavaszi hagymával, hozzá PROTOS ROBLE (6 hónapos Ribera tölgyfahordós érlelésű vörös bor a Duero folyó mellől)

Dulobisztro_sonkahét_etterem (4)

MÓR BÁRÁNYSZŰZ-NYÁRS

3 900Ft
Sáfrányos-zöldborsós paellával, hozzá RIOJA BARON DE LEY RESERVA („krémes és vastag” vörösbor Tempranillo szőlőből, Rioja-ról)

Dulobisztro_sonkahét_etterem (5)

CREMA CATALANA

2 900Ft
Fahéjas-narancsos gőzölt krémpudding), hozzá SHERRY EAST INDIA SOLERA (édes szeszezett bor tölgyfahordósan, Andalúziából)


BORKÓSTOLÓ CSOMAGOK

pl_PLPL