- +36 30 183 9253
- info@dulobisztro.hu
- Szerda - Csütörtök - Vasárnap: 11:00 - 20:00, Péntek - Szombat: 11:00 - 21:00
Farsangi malackodás és koktélest a DŰLŐBISZTRÓBAN – 2023 Február 18-19
Szombaton és vasárnap szabadtéri látványgrillezés és faszenes malac-finomságok várnak. Melegedj fel finom forralt borunk társaságában!
Malacfül, porchetta, bőrős malacsült és egyéb finomságok adják a kínálatot, melyekhez méltó kísérőkként akár a Harsányi pálinkák és borok szolgálnak.
Február 18-án /szombat/ 19:00 órától farsangi koktélest vár a bisztróban!
Klasszikus és trendi koktélokat kóstolhatsz, melyekhez kanapékat, falatkákat szolgálunk fel az est folyamán.
A belépés díjtalan, asztalfoglalásod kérjük jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 30 101 4891, vagy +36 30 183 9253 vagy facebookon.
2 900Ft
Fokhagymás-fehérboros feketekagyló, hozzá VERDEJO AZOÉ, Rueda területéről származó „ üde zöld bor”
3 900Ft
Sült fokhagymás aiolival, „ráncos burgonyával”, tavaszi hagymával, hozzá PROTOS ROBLE (6 hónapos Ribera tölgyfahordós érlelésű vörös bor a Duero folyó mellől)
3 900Ft
Sáfrányos-zöldborsós paellával, hozzá RIOJA BARON DE LEY RESERVA („krémes és vastag” vörösbor Tempranillo szőlőből, Rioja-ról)
2 900Ft
Fahéjas-narancsos gőzölt krémpudding), hozzá SHERRY EAST INDIA SOLERA (édes szeszezett bor tölgyfahordósan, Andalúziából)
18 hónapig szárított sonka, Padron-paprikával, friss kecskesajttal, hozzá CAVA PERELLADA (palackos erjesztésű száraz pezsgő)
Fokhagymás-fehérboros feketekagyló, hozzá VERDEJO AZOÉ, Rueda területéről származó „ üde zöld bor”
Sült fokhagymás aiolival, „ráncos burgonyával”, tavaszi hagymával, hozzá PROTOS ROBLE (6 hónapos Ribera tölgyfahordós érlelésű vörös bor a Duero folyó mellől)
Sáfrányos-zöldborsós paellával, hozzá RIOJA BARON DE LEY RESERVA („krémes és vastag” vörösbor Tempranillo szőlőből, Rioja-ról)
Fahéjas-narancsos gőzölt krémpudding), hozzá SHERRY EAST INDIA SOLERA (édes szeszezett bor tölgyfahordósan, Andalúziából)