Ha betér hozzánk, á la carte is választhat borlapunkról, de összeállítottunk olyan kóstolósorokat, melyek átfogó bepillantást engednek a tokaji és a Harsányi borok világába. Válasszon három, öt vagy hét tételes kóstolóink közül!

HÁROM TÉTELES BORSOR

Frissen – ropogósan

  • Huss 2020 /száraz sárgamuskotály, vegan/
  • Tokaj Eye  2018 /száraz cuvée/
  • Hárslevelű 2019 /száraz/
  • Vendégváró falatok: három fajta kanapé 


Tokaj zanza

  • Tokay Eye 2018 /száraz cuvée/
  • Ciróka Furmint 2017 /száraz dűlőszelektált furmint/
  • Hercegnő 2019 /sárgamuskotály, kései szüret/
  • Vendégváró falatok: három fajta kanapé 

5 TÉTELES BORSOR SAJTTÁLLAL

Hölgyek kedvence

  • Habcsók 2020 /száraz habzó, vegan/
  • Huss 2020 /száraz sárgamuskotály, vegan/
  • Hárslevelű 2019 /száraz/
  • Ciróka Furmint 2017 /száraz dűlőszelektált furmint/
  • Hízelgő 2018 /furmint, kései szüret/
  • Sajttál: marinált friss gomolya, hegyvidéki keménysajt, friss kecskesajt, eredetvédett kéksajt, camembert

 

Uraknak ajánljuk

  • Huss 2020 /száraz habzó, vegan/
  • Tokay Eye 2018 /száraz cuvée/
  • Hárslevelű 2019 /száraz/
  • Királyhegy Furmint 2017 /száraz dűlőszelektált furmint/
  • Megyer Furmint 2016 /száraz dűlőszelektált furmint/
  • Sajttál: marinált friss gomolya, hegyvidéki keménysajt, friss kecskesajt, eredetvédett kéksajt, camembert

7 TÉTELES PRÉMIUM BORKÓSTOLÓ ZEMPLÉNI TAPAS-TÁLLAL

  • Habcsók 2020 /száraz habzó, vegan/
  • Tokay Eye 2018 /száraz cuvée/
  • Hárslevelű 2019 /száraz/
  • Ciróka Furmint 2017 /száraz dűlőszelektált furmint/
  • Szamorodni 2015 /száraz/
  • Hercegnő 2019 /sárgamuskotály, kései szüret/
  • Aszú 2017 /hat puttonyos/
  • Zempléni tapas-tál: érlelt mangalica sonka, szarvasgombás kolbász, zempléni kemény sajt, kakukkfűvel marinált friss sajt és sült paprika, savanyított zöldségek

Kóstolt tételek:

– Huss 2020 (száraz sárga muskotály)

– Tokaj Eye 2018 (száraz Cuvée)

– Ciróka Dűlőszelektált Furmint 2017 (száraz)

– Szamorodni 2019  (édes tokaji különlegesség)Az alábbi fix 

VEZETETT BORÁSZATI ÜZEMLÁTOGATÁS ÉS BORKÓSTOLÓ

Hogy zajlik a borkészítés folyamata? Hogy működik egy gravitációs pincészet? Mitől organikus az organikus? Mitől más a Tokaji borvidék?

Ha ilyen és ehhez hasonló kérdéseid vannak, és szeretnél belelátni közelebbről pincészetünk életébe, gyere el hozzánk, és minden kérdésedre választ adunk! A program során rövid áttekintést adunk pincészetünk történetéről, a dűlőkről, a filozófiánkról, nemzetközi sikereinkről, majd végigvezetjük vendégeinket a nemrég átadott borászati feldolgozóüzemen. Közben a borokon keresztül megmutatjuk Tokaj száraz és édes arcát is.

A program időtartama kb. 40 perc, a program minimum 6, maximum 20 fővel indul, ezért érdemes előre időpontot foglalni. 

 

Az alábbi időpontokban indulnak az üzemlátogatások:

– csütörtök: 17:00 óra,   
– péntek: 17:00 óra,
– szombat: 11:00 óra, 17:00 óra, 
– vasárnap: 11:00.

Amennyiben 8 főnél nagyobb csoporttal látogatna feldolgozónkba,  úgy kérjen egyéni időpontot!

A program ára: 4490 Ft/fő

DŰLŐTÚRA A HARSÁNYI BIRTOKON GATOROKKAL

Terepautókkal körbejárjuk a Király-hegy, a Megyer és a Ciróka dűlőket. Megmutatjuk a különböző szőlőművelési módokat és a szőlőfajták közötti különbségeket. Vezetett túránk során a borkészítés fortélyairól és a Tokaj borok egyediségéről mesélünk. A programot végül egy borkóstolóval zárjuk.

A részletekkel kapcsolatban kérjen ajánlatot vagy keresse munkatársainkat!

AJÁNDÉKKÁRTYA

Lepje meg szeretteit egy különleges hangulatú borvacsorával a Harsányi Pincészet Dűlőbisztrójában (a borsor részletes tartalma megtekinthető a fönti csomagjainkban):
 
– 3 tételes borkóstoló ajándékkártya – 2 600 Ft/fő
– 5 tételes borkóstoló ajándékkártya  – 4 990 Ft/fő
– 7 tételes borkóstoló ajándékkártya – 7 990 Ft/fő
 

AJÁNLATOT KÉREK


BORKÓSTOLÓ CSOMAGOK

hu_HUHU